Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion - Hack na szybkości ataku - Prawda czy mit?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Słyszałem że do Aiona istnieje hack na szybkość ataku i szybkość ruchu. Czy to prawda? Czy jeżeli hack na szybkość ataku działa (bije tam np. potrójnie) to jest szybko wykryty?

Nie piszcie żebym nauczył sie grać albo teksty typu "cheater" bo nawet nie gram w Aiona. A pytam dlatego że chce zacząć a jeżeli do tej gry będą takie gówna to nie zaczne. :)

Opublikowano

Jest jeden powszechnie znany i używany (bo darmowy) hack do aiona, który oferuje hack na speed, no animation, wykrywanie z hide, hack na glide, czyli ufo na sillusem ( http://www.youtube.com/watch?v=jkdfIGAI3og ) itp. 

Jest to zgłaszane gf, ale i tak nic z tym nie robią, krótko mówiąc mają wylane. A ci którzy czitują, to mówią, że co najwyżej dostaną bana na 2 dni i sobie odpoczną od gry. 

Właśnie te cheaty i różnego rodzaju oszustwa psują grę.

Opublikowano

Jest jeden powszechnie znany i używany (bo darmowy) hack do aiona, który oferuje hack na speed, no animation, wykrywanie z hide, hack na glide, czyli ufo na sillusem ( http://www.youtube.com/watch?v=jkdfIGAI3og ) itp. 

Jest to zgłaszane gf, ale i tak nic z tym nie robią, krótko mówiąc mają wylane. A ci którzy czitują, to mówią, że co najwyżej dostaną bana na 2 dni i sobie odpoczną od gry. 

Właśnie te cheaty i różnego rodzaju oszustwa psują grę.

Ten no animation to chodzi że wykonuje skilla bez animacji?

Opublikowano

Tak. No ale to naprawde widac...

Ledwo zobaczysz jakiegos wrogiego gunnera i wbije ci 5 skilli 2 sekundy... Szkoda mi fps, żeby nagrywać takich kozaków.

Opublikowano

Tak. No ale to naprawde widac...

Ledwo zobaczysz jakiegos wrogiego gunnera i wbije ci 5 skilli 2 sekundy... Szkoda mi fps, żeby nagrywać takich kozaków.

Czyli pewny ban czy mała szansa na bana? A aiona w ogóle zabezpiecza jakiś anty-cheat?

Opublikowano

Obecnie chyba mała szansa... Nie wiem, czy gf ma jakieś logi, czy w ogóle banuje, jak ktoś podeśle filmik albo ss potwierdzający, że ktoś czituje, ale ja Ci piszę, jaka jest sytuacja, że cziterstwo kwitnie. No może niektórzy "poszli po rozum do głowy" i nie jadą na maks ustawieniach, ale jednak jak widzę, że np, jakiś gracz mnie wyprzedza normalnie biegnąc jak jestem na wowie (buff do szybkości) i mam włączoną mantrę prędkości, to chyba coś nie halo ;) Poza tym zawsze zwalą, że to wina serwera, że zmuliło i naprawdę trudno takim coś udowodnić.

Ogólnie aion ma jakieś zabezpieczenia, bo np. jeszcze nie tak dawno temu dużo osób dostawało automatyczne bany za wtfasta/battleping i inne programy typu vpn. Z wtfastem to wiem, że już na pewno rozwiązali problem, bo teraz w momencie włączenia panelu aiona do logowania masz swoje własne ip.

Jednakże Aion to fajna gra, tylko jak ktoś ma słabe nerwy i wkurzają go takie gimbusy, co tylko na czitach czują się pro, to albo grać tylko pve, albo poszukać innej gry (tylko czy jest taka gdzie nie ma cziterów?)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...